Baby Blues

Hi mommies. Ada sapa2 pernah kena baby blues lepas bersalin? Mcm mana korang handle benda tu? Mohon ada yg sudi share pengalaman bg yg pernah hidap baby blues ni 😌😌

1 Balas

saya tenangkan diri saya sendiri dgn cara menangis sepuas hati..lepas menangis saya pandang muka bayi saya..lepas tu rasa sayu je pandang dia. tak tau la kebetulan ke ape, sy tgh scroll fb..tiba2 banyak video pasal ibu yang kematian baby dorg..ada yg lepas 7 hari bersalin baby meninggal..ada yang tak sampai 24 jam..masa tu saya terus rasa macam tersedar..cepat2 peluk anak huhu

1y ago

bila baby da nak masuk 2 bulan tu baru sy okay..