Suka minum air kelapa sewaktu hamil? Ini istimewanya air kelapa

Selamat tengah hari semua 👋 Siapa dekat sini suka minum air kelapa🥥? Tahu tak banyak khasiat air kelapa ni untuk ibu hamil🤰? Bukan setakat untuk sejukkan tekak sewaktu hari yang panas je tau😍 Jom baca bawah ni okays😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Suka minum air kelapa sewaktu hamil? Ini istimewanya air kelapa
23 Balas

sy masa 36minggu kmdungan hri2 minum air klpa...mmng dh jd runtin lak rasa...38mnggu dh bersalin😆