Suka minum air kelapa sewaktu hamil? Ini istimewanya air kelapa

Selamat tengah hari semua 👋 Siapa dekat sini suka minum air kelapa🥥? Tahu tak banyak khasiat air kelapa ni untuk ibu hamil🤰? Bukan setakat untuk sejukkan tekak sewaktu hari yang panas je tau😍 Jom baca bawah ni okays😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Suka minum air kelapa sewaktu hamil? Ini istimewanya air kelapa
23 Balas

sejak preggy ank no 3 xsuke air kelapa..kalau mnum akan muntah..spai la skrg bby da 8bln pon masih xsuke..pdhal dlu fav