Apa Kata Bulan Kelahiran Anda?

Selamat petang semua! Sebelum tahun 2021 berakhir ni Min nak kenal lah ibu-ibu TAP yang ada dalam komuniti ni. Min lahir bulan Ogos, tapi tak lah romantik sangat! Mommies lain lahir bulan berapa?

Apa Kata Bulan Kelahiran Anda?
46 Balas

seorang yang paling cantik😂 mmg cantik tp tak la paling cantik. semua hamba allah cantik.

July, tk lh seksi sngat dn tk pernh seksi pun, segan lh, seksi dpan suami ckup lh, ☺️

Mac.. mementingkan kesempurnaan😅😅mcm x kena jer..saya seorang yg simple2 jer😄

julai..seksi...hahaha..seksi depan suami je..lau sendiri selekeh. 🤣🤣🤣🤣🤣

bulan mei😁 mmg paling baik hati, tpi tu la buat baik blum dibalas baik haha

Mementingkan kesempurnaan. Tengok keadaan. Ada masa lenjan je - asal boleh

januaria...paling kelakar..ermmm mungkin la bila dng kawan2 😂😂

februari, paling suka main2 hahhhh, tpi bila dah srs 100% srs

lahir February tp x jg suka main2 sgt...sy hnya periang sikit

Mei, inshaallah akan cuba mnjd lbh baik dan baik ❤️