kandungan 5 minggu

Selamat petang.. ni nak tanya.. tadi dah jumpa dktor memang +ve hamil.. tpi bila scan td tak nampak kantung lagi.. memang normal ke kalau 5week blum nmpak apa²?? doktor suruh sy pegi private klinik untuk buat scan lagi.. takut kandungan diluar rahim katanyaa.. saya takut.. ada tak yang pernah mengalami situasi macam saya ni? harap baby sy tak da apa².. doakan saya dah baby sihat² saja yaa..

1 Balas

Slalu 6w ke ats bru scan tu pun kdg2 lum nmpk sis.. Tp ley check utk double confirm or 2nd opinion

4y ago

okayy sis.. thank you