Kelebihan PJJ

Selamat pagi semua! Siapa dekat sini pasangan PJJ? Start PJJ sebelum kahwin ke sampai selepas kawin? Siapa yang mulakan dulu untuk buat PJJ? Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah!

Kelebihan PJJ
37 Balas

Sejak tamat zaman stdy kat ukm smpai dah kahwin still pjj. Husband kerja sarawak. Sy kerja kat sabah. Moga diberi peluang tinggal bersama.

pjj dr mula kenal sidia smpai la kami nikah.. sy jhr dia phg. skrg tgh pregnant ank pertama.. baru 10 mnggu.. hrp sy kuat n tabah la 😊

Sebelum berkahwin da PJJ, lps kahwin still PJJ. Alhamdulillah, sebulan 2 3 kali dapat jumpa, walaupun beberapa jam je dpt jumpa.

Slpas kahwin pjj...smnggu skli kdg2..rindu..jgn ckplah...hari2 wssp..call kdg vc...lg2 tgh pregnant...suami mmg care hari2 wssp...

Saya pjj dari awal kahwin, suami di ipoh saya di Shah Alam. Saya tengah tunggu di transfer kan ke ipoh.

Sebelum kawin sampai sekarang anak 8bupan masih pjj.. sorang penang kerja, saya Shah Alsm belajar

sblm kawin pjj, slps kawin pjj utk sbulan, lpstu husband bt pilihn ikut bkrja luar ngri asal😁

Sebelum kahwin dah pjj.. sy kat sarawak suami kat johor 😢

Plg lama xjmpa pjj 6mgu biasa 2mgu... Sorg kl sorg kelate

Sblm kahwin dah pjj.. sebulan skali blm tntu blh jmp.