Kelebihan PJJ

Selamat pagi semua! Siapa dekat sini pasangan PJJ? Start PJJ sebelum kahwin ke sampai selepas kawin? Siapa yang mulakan dulu untuk buat PJJ? Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah!

Kelebihan PJJ
37 Balas

Sebelum n selepas kawen still pjj.. Dr pregnant no 1 smpai no 2..alhamdulillah suami rasa bersalah dia x ada dgn sy.. Hahahahahahaha.. Harap isteri2 yg ada ank yg masih pjj ni kuat, sabar n dimudahkn urusan dlm semua hal.. Sbb bkn senang nk handle.. Harap ada pahala utk kte semua.. Yg belom ada anak moga diberikn zuriat di atas ujian kecil ini.. Amin

Sy sebelum kahwin dah pjj. Lepas kahwin pjj dalam 8bulan jugak sebab sy kerja dekat kelantan dan suami kerja dekat johor. Bila rindu sy naik johor. Alhamdulillah sekarang tak pjj dah. Betul2 tinggal bersama start bulan4 sampai sekarang. Bila dah stay bersama musim pkp, dapatlah dik baby yang duenya insyaAllah 06/01/2021. 🥰

Sy lpas raya haji ne start PJJ...balik raya skali dgn nk balik bpatang,firstbabay, now 33w1d, due 08/09....sedihnya rasa, tiap2 mlm tgok muka suami sedang tido msty sy nagis, sedih kenangkn nasib dia 6ty, mkn minum dia 6ty klau dh start PJJ...now hitung hari balik kg, n cuba untk bagi n msk apa y dia nk😭😭😭

3y ago

smala sya sis..32 week..pjj jgk.nk bpntg n bslin kt kg.hum😰

saya pasangan PJJ dari sebelum kawen sampai ke selepas berkahwin...still PJJ...sngat mencabar semenjak dah ada anak sebab kadang tu penat manage anak seorang diri .weekend baru daddy balik penang.. yg penting dlam hubungan PJJ ni kena saling mempercayai , setia dan banyak kn bersabar..

1y ago

yeke.. macammana awak manage ye.. saya duduk dgn family, tp mak pun tak larat. skrg sy tgh pregnant 32 weeks. pjj dgn husband since kahwin sbb dia kat seremban, sy kat rawang. masing2 bekerja. saya terfikir, nak kena berhenti kerja lepas bersalin dan cari kerja area seremban. tapi tak banyak kerja kosong.. rasa down pulak skrg ni bila terfikir nasib selepas bersalin anak 1st ni.. huhu

Saya pjj dengan suami dari sebelum sampai dah 5 bulan kawen. Suami kadang belayar 2 bulan. Paling sekejap sebulan. Memula koyak jugak lama lama takpelah kita okay. Kena kuat jugak. Kami belum dikurniakan rezeki zuriat lagi, doakan kami ada penyeri dalam rumah tangga kami. Doakan kami ya ☺️

Sis pjj Dari belum Kahwin sampai dah kawen. Sis baru 10bulan kawen. Sis tggl dgn mak yg keseorgn. Alhamdulillah... fmly Mertua fhm. Suami pulak Ada kedai runcit kt kg. Suami tiap² mggu balik. Tggu abis PKP suami balik. Masih belum Ada rezeki Timang cahayamata... Doakan sis ye. TQ😘

sya pjj dgn suami lepas kawin, time preggy 6m dpt rezeki kerj govt.. so, dpt jauh dri husb d labuan , sya d kudat sbah.. now nak merentas negeri nak masuk labuan..harap2 lepas sbb sorang2 dkat negeri orang..dgn masalah covid19 nii.. semoga semua d permudahkan buat kita yg pjj..aamin

PJJ jgk dr sblm kawen sampai skrg..sy di selangor, suami di kedah...hr2 whtsp & vcall..tmbh2 sejak prgnant ni...mmg kena kuat semangat....smoga semua yg pjj dengan suami dipermudahkan urusan & dimurahkan rezeki dpt bertukar duduk sebumbung dgn suami...

1y ago

sekarang awak masih pjj dengan suami ke?

Pjj dari bercinta sampai kawen. Awal preggy pon saya sllu ulang alik. Last² gugur sbb terlalu penat+angkat beg berat. Doakan saya mengandung semula ya. Dah 4 bulan sejak gugur dulu..nak mintak tukar dua² keje gov. Memang berjanggut la nk tunggu..

lepas kahwin hingga sekarang. alhamdulillah, sekarang usia perkahwinan hampir setahun dan sekarang pregnant 6bulan lebih.. hanya pasangan yang PJJ yg tahu bagaimana struggle nak hadapi rasa RINDU... I LOVE YOU SUAMIKU. ARIF ARAFAT..