PJJ? Share pengalaman meh

Assalamualaikum mommy. Nak tanya ada sesiapa yg pernah ada pengalaman pjj? Dan ada anak. Meh share macam mana anda stabilkan emosi anda. #ingintahu #SeriusTanya

3 Balas

Hai sis.. Sy pjj dr ank 1 smpai 2..lg2 time pkp.. Apa sy buat enjoy je hidup sy.. Nk sedih2 buat ape sis.. Da takdir hidup kte gini.. Ape yg sy buat sy pikir positif je atau bahasa lebih mudahye ialah sy pkir ada org lg susah hidup dia dr sy.. So bile pkir ada org hidup susah lg dr sy yg setakat pjj ni sy enjoy je.. Maksudye jgn merintih atas kesusahan yg kecil dibanding org lain yg mengalami kesusahan yg lebih besar.. Kalau x puas hati senang masuk shoppe je.. Shopping smpai segala abg pos, jnt, dhl, ninja kenal kte sis,, hahahaha

3y ago

Ala biasa la.. Kdg2 kte manusia xlari dr emosi.. Tp jnji jgn hanyut dgn emosi je.. Semoga kte dpt tinggal sama2 dgn suami la.. Amin

Saya pjj sejak kahwin , preganant dan sampai ada anak … pergi beranak sendiri lagi .. emosi masa pregnant masi ok lepas ada anak emosi tidak tentu hala sudah … stress kepenatan jaga anak lagi …

maaf mommy sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status mommy ea .mg ada yg sudi share pnglmn mereka dgn mommy😉✌🏻t8 care tw mommy raudhah❤️

3y ago

Take care too mommy Fatimah. Rindu nak borak dengan mommy Fatimah 🥰