siapa pjj dengan suami waktu mengandung ?

some positive vibe please 😢

2 Balas

Saya sis. Jumpa suami 2 bulan sekali sebab suami kje offshore di sabah. Sy tinggal dgn mil. Nak call pun susah whatsapp pun lambat nak double tick sbb kadang2 line kat laut xok sebab cuaca buruk ombak 7 meter..tp bila time ok tu pasti suami akan call atau video xkira bila masa pun. Kita sbgai isteri ni kena sentiasa positif. Jgn sekali2 terdetik utk buruk sangka kat suami..selalu doakan spya Allah permudahkan urusan dia di tempat kerja..dikurniakan kesihatan yg terbaik..dikurniakan rezeki melimpah ruah lagi buat dia..insyaAllah hubungan tu akan terasa kuat. Mil saya pun alhamdulillah sangat baik. Masa awal2 ngandung memang saya ada alahan yg teruk tapi mil selalu suruh sabar banyak2 sbb ni lah dugaan nak jadi ibu. Siap pesan kalau rasa nak makan apa2 bgtau je dia cuba buatkan. G klinik check up pun saya suka je kalau dia nak temankan. Lagipun fil da xde meninggal masa pertengahan 2020 sebab covid..jadi saya pun berlapang dada juga dapat mil yg sangat penyayang. Alhamdulillah.

saya 😢 berpisah pulau dgn pulau. sy stay dgn anak 1tahun 10bln. skrg tgh pregnant. pjj ni betul2 menguji emosi mental fizikal. susah betul nk dpt tukar 😢 semoga dipermudahkan urusan sis ye. kuatkan semangat 💪🏻