Pjj dengan baby

Ada tak sini mommies yang pjj dengan baby lepas pantang sampai sekarang? Agak-agak kalau kita pjj dengan baby, dia tahu tak kalau kita ni mak dia 😕

1 Balas

bg sy, struggle sikit lh. kenal tp ambil masa. sbb jrg jumpa, bonding kurang. bila dh bsr pun ank kurang nk bcerita / luah dgn ibu...byk luah dgn penjaga. Sy bcakap bdsrkn apa yg sy lihat pd suami (dlu mertua pjj dgn ank2)..Dan nmpk suami lebih rapat dgn penjaga dia.