Kelebihan PJJ

Selamat pagi semua! Siapa dekat sini pasangan PJJ? Start PJJ sebelum kahwin ke sampai selepas kawin? Siapa yang mulakan dulu untuk buat PJJ? Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah!

Kelebihan PJJ
37 Balas

Sebelum kwen dh pjj.. Lps kwen still pjj.. Biasa smggu skli jumpa.. Hjg mggu je tu pun, kdg2 husband balik kena keje gak.. Dh pkp balik ni, dekat sbln jgk la x jumpa... Skrg dh pregnant, hrp lps ni dpt transfer dkt ngn husband..

Dr awl khwin dh pjj... rindu jgn ckp, hnya tuhan yg tahu...suami di kdh, saya di perlis, slalu hjung mggu ja jmpa. Dlm keadaan pandemik la ni lg sush nk jumpa, sedih jgn ckp tp kuat smngt dmi ank yg dikndung... rindu abg😔

Hee PJJ 5 masa lepas nikah sampai pregnant 4 bulan terus berhenti kerja. Sebab takut pregnant and takmau sorang2 kat KL. 😬 Suami dekat Penang. Alhamdulillah baby dah nak masuk 6 bulan, sy pun nak start keje next month 🥰💝

pjj.. buat kita sentiasa berdikari.. sentiasa rindu merindui.. dapat je bby suami trus dpt job lain. trus pjj.. pantang sendiri, urus anak sendiri.. smpai skang.. husb blik skali skala.. xpelah kita kan strong women💪💪

Sebelum kahwin sampai sekarang masih pjj saya kat Kuala selangor dia kat ampang... Tapi di sebab kan atas kejew kadang sebulan sekali je jumpa... Lagi dalam keadaan sekarang nie berbadan dua kena banyak bersabar je 😔

Still pjj up till now Wife with little prince in kuching I’m in KL So far Alhmdllh all good and week Twice a month I be in kuching for few days to spend my time with my wife and my baby

PJJ dari anak sulung 6bln, sekarang nk masuk second baby, 4 bln skali baru jmpa..suami keja oversea 😌😌 kena bnyk bersabar la...rindu tu paling indah utk Org2 PJJ 😁😁

Sebelum kawin dan selepas kawin PJJ..dah masuk 2 tahun 4 bulan PJJ selepas kawin😭 sy kije di Terengganu suami di Bangi..harao ada rezeki tinggal sebumbung...

saya dari bujang smpai dh kawin hingga laa dh ade anak.mmasih belum ade rezeki duduk sebumbung..semoga dipermudahkan urusan semua momy2 yg masih pjj..

Saya sebelum kawen pjj. Lepas kawen 3bulan pjj. Then, buat keputusan untuk berhenti kerja duduk dengan suami. Doakan saya ada rezeki di tempat baru.