Komen bulan lahir korang & pasangan

Selamat pagi semua🥰 Jom sambung ni dekat komen bawah😉 Korang & pasangan lahir bulan apa?🗓️ Kalau yang dah ada anak pula, anak korang bulan apa ya?👶

Komen bulan lahir korang &  pasangan
488 Balas

saya bulan november . suami pun november kami jarak 10hari je 😂 dapat anak first bulan december anak second bulan september

saya 19 november suami 9 november anak pertama 17 december anak kedua 11 september anak kedua dgan suami angka terbalik je 🥰

ME : JUNE HUSBAND : DECEMBER ANAK PERMATA : SEPTEMBER ANAK KEDUA : JULY ANAK KETIGA BAKAL LAHIR INSYAALLAH TAK LAMA LAGI ☺️

sy,suami dan 2org anak smua bln Mac,anak sulong je lahir bln Ogos..yg ke 4 ni in shaa Allah lahir bln November thun 2021 ni😅

saya januari..😘😉✌ husband september..😉✌ anak jun 😉✌(lahir ms 30ramadhan esknye org bz smbut hri raya..) hehe

saya November suami September anak pertama dan kedua bulan oktober.. syukur Alhamdulillah boleh sambut birthday anak sekali.

mama 17/3 Ayah 15/10 anak lahir 14/10 (buat suprise keluar awal, due date sepatutnya 25/11 😅) nak sma dgn Ayah dia plak..

suami bln 6 sy bln 1 ank no 1 bln 5 ank no 2 bln 12 ank no 3 bln 1 ank no 4 bln 7 ank no 5 bln 4 bby coming soon no 6 bln 11

Husb bulan 2. Saya bulan 3. 2-2 anak bulan 2. Yg k3 ni in shaa Allah bulan 2 juga. Semoga sihat & selamat. Aamiin 🥰🥰

same la kite min..sy may suami september anak pertame oktober ke 2 julai ke3 january ke4 bru² ni september juge✌️😆