Komen bulan lahir korang & pasangan

Selamat pagi semua🥰 Jom sambung ni dekat komen bawah😉 Korang & pasangan lahir bulan apa?🗓️ Kalau yang dah ada anak pula, anak korang bulan apa ya?👶

Komen bulan lahir korang &  pasangan
488 Balas

saya bulan december suami bulan oktober anak pertama bulan april ank yg bakal lahir insyallah bulan september ini doakan sy smga sy di permudahkn ye sy doakan juga untk semua bakal ibu yg akn lahir tak lama lagi..aminnn

3y ago

semoga dipermudahkan segala urusan

Saya bulan November, suami bulan Mei, anak sulung bulan Oktober dan anak bongsu bulan September 😄jadinya daddy birthday dulu lepas tu anak sulung seterusnya anak bongsu last barulah sampai mummy 😅

Suami 26/ogos Saya 21/ogos Baby In Shaa Allah 17/ogos 🥰🥰 Skrg dh 28w5d ,, doakan yg baik2 utk saya sekeluarga ya .. semoga doa yg baik berbalik utk awak sekeluarga juga 💕💕💕

3y ago

Aamiin Allahumma Aamiin Ya Mujib .. terima kasih atas doanya 💕🥰

Saya paling last tauu.. My hubby bilang dia lahir 22nd Feb, 1st son lahir 8th July, 2nd daughter lahir 12th August and myself 22nd Dec.. So c hubby bilang penutup buku tahunan 😅😅

saya - Januari 1984 suami - Julai 1984 anak 1st - Julai 2009 anak 2nd - Mei 2011 anak 3rd - Disember 2013 anak 4th - November 2016 anak 5th - bakal lahir Julai 2021 ( In Shaa Allah)

sy bulan November..suami bulan January..ank yg sulung bulan dismember,ank no2 bulan mei,ank no3 bulan February,ank no4 bulan oktober..coming soon baby bulan ogos

saya lahir bulan November.. suami bulan Januari dan anak pertama lahir bulan september.. in shaa Allah yang kedua ni pn bulan september sama macam abangnya.. hehe

saya bulan januari suami bulan oktber anak pertama bulan oktber anak kedua bulan januari anak ketiga pula insyaalah hujung bulan januari @ awal bulan febuari😉

sy julai husband april dapat baby april jugak. dekat pulak dgn tarikh birthday husband. hadiah hari jadi dia tahun ni. takyah pening fikir hadiah dah haha 😂

Baby bakal lahir September 2021 Saya & Husband October Anak first November Anniversary December Letih nak menyambut semua hujung tahun 😅