Jom kongsikan berapa umur anda sekarang!

Hi selamat pagi semua🥰🌈 Berapa umur anda sekarang? Dan berapa ramai anak anda? Min punya umur 26 tahun dan anak dua orang😆

Jom kongsikan berapa umur anda sekarang!
723 Balas

Masa Bersalin anak pertama umur saya 15tahun min.. sekarang saya dah 18tahun otw bersalin anak kedua bulan 11 ni selepas keguguran pada hujung tahun lalu.. ye saya dah berkahwin dengan orang yang sama waktu saya buat kesilapan 😊 dan kami tidak ernah lari dr bertanggungjawab atas kesilapan kami 😊

17 december nti genap 43 tahun (17/12/1977). Anak ada 4 org (girl 14 thn / boy 7 thn / boy 3 thn & boy 1 thn). Yg 1st dan 2nd gap jauh 7 thn. Ingatkn kakak sorang jer tapi rezeki ada lg 3 org so total 4 org, cukup dah ni. Alhamdulillah 🤲.

Sya pula dh 33 thun ank dh 4 org tggu bby bru lgi untuk suami baru.. Aruah suami dh 3 thun dh d jemput Ilahi 😢.. Apa2pun sya bahagia dgn suami skrng.. ☺

genap 40 Ari ni.. happy birthday to me. .. tgh Peggy anak no 4... it's a boy .mohon doakan utk dipermudahkan bersalin normal...BBY sihat waalfiat ek...

32th.. Blom ade ank lagi.. 26/6/20 gugur ank first.. N skrang pregn ank No2.. Doa kn sy smga sihat slalu.. SMGA sy ade rzeki buat kali ke dua nie..

39 tahun anak 2 org perempuan 1. 14 tahun 2. 12 tahun 3. Sedang hamil 18 minggu😁 doakan anak ketiga saya boy yer kwn²...🤲🤲🤲

28 thn..4 org ank..tapi yg sulung meninggal usia 3tahun..gugur 2x..ni dlm perut insyaallah akn slmt ke oct..hrp semua baik2🤲🏻

22 tahun... tunggu hari nak bersalin anak pertama 🥰👧🏻 Doakan semoga dipermudahkan urusan sy nanti kawan kawan. 🤲🏻

39 ... 5 org alhamdulillah 1 anak syurga 1 otw insyaallah due Sept 21 alhamdulillah 7 kali dikurniakan pengalaman preggy.

27 tahun 5 org anak. Anak pertama 10 tahun, kedua 8 tahun, ketiga 5 tahun, ke empat 2 tahun 7 bulan, ke lima 27 minggu