Komen umur anda di bawah jom!

Selamat petang semua 😘 Haluuu kepada semua pengguna baru kami😍 Rasa macam belum berkenalan lagi dengan semua kan😆 Jom komen sikit umur anda berapa bulan ni? Ada yang sama dengan min tak👋

Komen umur anda di bawah jom!
430 Balas

umur bulan 4 ini 29 tahun. anak sudah mau 4 org ni😀 anak pertama laki umur 13 tahun anak kedua laki umur 12 tahun anak ketiga perempuan umur 11 tahun anak ke 4 skrg mengandung 21 week 🥰🥰 smoga normal dan tak gunting ✂️🥰🥰

saya umur 35 anak 5org sekarang mgandung anak ke 6 baru beberapa minggu.. ne pun da tua da ne😅 semoga mama2 yg mengandung🥰🥰 dipermudahkan segala urusan kita ya..amin🙏🏻🙏🏻

27 tahun. First baby🥺 sekarang dh 6 minggu 3 hari. Bru berkahwin 22/2/2022 haritu. Doakan baby sulung sy ni sihat ya kawan2 semua🥺

3y ago

Terima kasih kawan2 semua yg mendoakan❤️🥹 sy doakan kpd kita semua yg menanti baby, dikurniakan kehadiran malaikat kecil didalam rahim Aamiin aamiin ya rabb🤲🏼🌸

Umur 23🙋🏻‍♀️ Khawin 15/7/21 . Anak first bunting pelamin . Sekarang kandungan dah 36weeks . Doakan saya dipermudahkan bersalin nanti 😇

✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻 married on oct 2020, and first baby delivered dec 2021..now my son dah umur 2m20d

✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻9 hehe kahwin 2018 . Preggy 2021, bersalin 24 Jan 2022. Ttc 3tahun . Love my pregnancy journey

Married Nov 2019 Pregnant Aug 2020 Give birth Apr 2021 Baby this coming April 1yrs old Now me 32yrs old .. 1st Baby 😘

Kahwin 2019 , 22 tahun Pregnant anak sulong 2019 Pregnant anak kedua 2021 Sekarang anak no 3 , Umo dah 25 tahun 😂

umur 33 tahun. kahwin 31. sekarang anak sulung 10 bulan boy. sedang pregnant anak kedua 5 bulan. harap2 sepasang 🥰

Anak pertama - 27 Anak kedua - 29 Sekarang mengandung anak ke 3,umur dah 35 tahun. dah tua dah 😂

3y ago

semoga dipermudahkan segalanya sis..amin🙏🏻🙏🏻