Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

❤️..Masa kenal dgn suami umur 19tahun suami pulak umur 24,mulanya kenal melalui fb dia usha² sya duluan,dia chat sya,dia beri salam n sya balas lah,pastu dia chat lagi,nak berkenalan,then lpastu sya tak layan,hampir sebulan sya tinggalkan chat dia..rupanya dlm sebulan tu dia cari nama ig sya,then dia jumpa n chat sya lagi...lancar juga masa tu chat dgn dia,smpai tak perasan nama ig n nama fb dia sama jer😂😂..lama chat kat ig,kmi b'bagi no fon utk chat kat wasap..Masa bercinta tu tak sering jumpa lah,2kali ja,tu pun dia tolong hntarkan p karnival kerja n masa daftar kursus kawin(walaupun kmi 1 negeri n 1 daerah)😂😂..Alhamdulillah,6bulan bercinta n trus nikah🤭, Alhamdulillah now tnggu insan baru utk hadir dalam keluarga kecil kmi,semoga d permudahkan segala proses bersalin nnti,Aamiin🤲🏼🥰

2y ago

Aamiin 🥰