Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

Kenal dgn suami mase umur 24..hasil perkenalan kazen y kenen kn.. Time tu mjlis snding dia... Mula2 xnk ngaku.. Last2 tercinta plk 🤣🤣 sthn bercinta tp jrg kuar.. Bergayut tgh mlm berejam2... Umur 26 thn sah la jd pasangan suami isteri.. Alhamdulillah....

sy pulak bercinta senyap2 dri fmly...sebb abg sy ambik akk...sy adik ambik adik...hihi...alhamdulillh...3bulan bercnta trus nikah..hihihi...semua kluarga terkejut bile tahu kmi bercinta...alhamdulillh dikurniakan ank 2..hihi....bahagia...amin amin....

😜 - umur 16 masa tu suami 17..usha dari jauh je sekali adik dia ckp nak ambik gambar kita konon2 nak simpan bt kenangan. Rupanya abang dia yg suruh. Last2 abg dia confess😂😂😂 skrg dah jadi suami & anak dah 2. Alhamdulillah..

kenal umur 17 tahun kahwin umur 17thun thun yang sama.ada ank 18thun skrng syukur Alhamdulillah tidak lama ada ank untuk yang ke 3 kali nya🤭 umur saya skrng nak masuk 22thun suami nak masuk 32thun😂🤭

Sama kg dua2 jrg balik kg tapi jmpa masa majlis sambutan hari gawai besar-besaran masa tu Kenal umur 16thun hnya berkawan,bermula couple dri umur 17-27, umur 28 berkahwin(tahun ni), skrg dah mengndg 5 Bulan

kenal suami umur 25 , time tu suami 21 🤣 lepas setahun lebih kenal alhamdulillah terus kahwin 🥰 and now tengah pregnant anak first alhamdulillah syukur dengan perancangan Allah ❤️Allah maha besar

kami kenal dh lmbt.. y lambt tu lah jdoh.. hehehhe.... knl dlm. umur 26 dh... 28 kwin... Allahamdulillah. skrg nk masuk 4 thun.. n bakl dpt ank y ke 2..doa y baik2 ye... insyaAllah amin.... 🥰🥰🥰

Time kenal umo 23.. Husband 32.. First time kenal dgn org yg jarak lebih tua jugak.. 😁🤣 Kenal dalam tempoh 4 tahun, bertunang then terus kawin.. Now, bunting pelamin preggy anak first.. 🤭

❤️ 1st org yg jumpa suami adalah parents sb suami bantu utk tukar tayar kreta lepas fam drop sy kat kolej Mawar UiTM. Alhamdulillah usia perkahwinan kami kini 9thn dan smoga hingga ke syurga.

Kenal dr zaman dip dn pernah stu group lab tp xingt sgt pun dia tu. Tup2 abes deg bila hati dh tekad nak terima je sapa2 yg pinang, ehh boleh pulak dia yg ajak kwen. Maka jadilah suami 🤭🤭