Komen emoji anda & pasangan.

Selamat pagi semua😘 Betul ke personaliti mengikut bulan macam dekat bawah ni ek?😆 Komen emoji anda & pasangan okay 🤭

Komen emoji anda & pasangan.
498 Balas

Saya dan husb sama tarikh lahir dan bulan. Cuma tahun sahaja berbeza . 21/11 💓

husband : pandai📚 saya : pandai📚 tarikh beza 8 hari je, saya 17 hari bulan, husband 25 hari bulan🤭❤️

husband : 😌5(penyayang) saya :💯11(jujur) anak first :🔥2(popular) anak second :😍8(comel)

husband ✏️ saya 😎 Tahun y sama 93. Beza 3 bulan saja. and baby 😎 Tarikh y sama dgn sy.

saya 🖤asben🚫.. anak pulak first☺️ second 🔥 third 😉 four coming soon

Suami 27january, saya 12january❤️ Due 17may2022😌 #FollowEmoji #CountingDays

suami feb, saya may. Baby soon mac hehhe, kalau awal klua dia ikut babah dia 🤣

saya kreatif (kenyataan tidak kreatif langsung🙄) suami perahsia (50% 50%)

🔥sy 10/2 suami 13/2 thun sme.. 1990...jgn lah pns cm emoji nih.. 😅😅

saya❤️dia 😉.. terbalik abng kite seksi tang mane tak tau ar.. 🤣