Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

Kenal dgn suami mase umur 24..hasil perkenalan kazen y kenen kn.. Time tu mjlis snding dia... Mula2 xnk ngaku.. Last2 tercinta plk 🤣🤣 sthn bercinta tp jrg kuar.. Bergayut tgh mlm berejam2... Umur 26 thn sah la jd pasangan suami isteri.. Alhamdulillah....