Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

Kenal husb time umur 16, saya 15. Kenal di twitter gittew 🤣 alhamdulillah udah kenal 9 tahun, kahwin baru 3 tahun and now dah ada seorang anak lelaki sebagai penyeri rumah tangga kami 😊

Umur 26 suami umur 29, knal2 rupa2nya rumah dkat2 je 😅. Knal bln 2, bln 9 selamat dinikahkan. Alhamdulillah Allah mudahkan. Now tgh tggu anak pertama, smoga allah mudahkan smuanya, amin2

😜 kenal suami umur 15 thun time f3 . Suami pula masa tu 16 f4 . Kami satu sekolah tapi berkanalan di wechat 🤣 lma bercinta dari 2015 😂 alhamdullilah jdoh dh 21 thun baru kahwin .

saya sendri👉❤ pasangan👉😍 kenal xlme pon..mls pk cintan cintun mse 2. .😅🤭. .dlm mse sama mngubat hati yg lara slps parents tolak lamaran dri bkas bf 😆😁

😜. Tak sangka brkwn biasa ujung² terlebih kan jadi suami pula..umur time tu 18 thn umur saya. skrg umur saya 25 tahun.. Sykr dh 8 thn bersama..ank pun masuk 3org.

😜 umur 13 sama sekolah . Bercinta . Lepas tu break and lost contact 8 tahun . Lepas tu jmpe balik and setahun lebih je brcinta and kahwin 💕💕

❤️...kem plkn same2 dkt etnobotani gua musang kelantan..tp same2 asl org perak..dh umo 20 bru jmpe blek dkt FB.. alhamdulillah dh ade ank sorg..

😛 umur 17 tahun... lepastu berpisah 8 tahun sbb dia pergi oversea, jumpa balik then kahwin ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😜 umur 14thn sb masa kecik2 kawan baik dgn adik perempuan dia ...main sama2 lpas tu adik dia rekemen abg dia 🤣🤣 skrg dh kawen 9 tahun

❤️hihi..kenal pula dalam fb ..3bulan kenal ..pastu arwah ayah dia mai merisik ..25/12/2019 tunang ..kwen pula 3/6/211...alhamdulillah ...