UPT Test pagi 2line ptg negatif

Selamat pagi, Saya tanya tentang UPT Saya . Dekat gambar UPT Saya ad tulis tarikh Dan Masa . Kenapa UPT Saya mcm ni ? Adakah Saya mengandung ? Atau sakit lain 🥺 Last period 8 Sept

UPT Test pagi 2line ptg negatif
1 Balas

sya pon last period 9/9 ...yg sya naik dua line ..tpi x terang .....yg puan tuh dh ada tpi msih awl hjung bln puan check lainn..

3y ago

Rasanya pregnant tak kena tunggu line jadi terang mcm cek opk. So ada je double line, tgu masa gi scan plk utk confirm pregnancy.