upt test

Nak tanya,saya las period 2/4/2021 hari pertama,16/5 sy check upt negatif,30/5 check lagi upt pun negatif,28/6 saya terima vaksin dos 1(sinovac),7/7 saya cuba test upt balik naik 2 line pada jam 9.30malam sbb badan sangat sakit dan lemah sbb period belum dtg..Cuba check balik upt 8/7 pada jam 11.30mlm naik lagi 2 garis yg agak terang,Nak tanya pregnant ka sy kalau upt 2line mcm tu?sy keliru sbb check pada 30/5tu negatif upt, maaf soalan sy serabut

1 Balas

kalau puan keliru better g klnik jmpe dgn doc tuk chck dan sahkn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin