Boleh tolong tengok tak upt ni

Assalamualaikum , saya nak tumpang tanya , upt ni ada 2line ke satu line , sebab saya dah berminggu2 dah tak mari period , Sebelum ni ok je , saya masih mnyusu bdn . Adakah hormon atau saya prgnt blh sape sape jawap , saya stres sebenarnya , buat masa ni saya taknak prgnt sebab masih awal lg . Gambar yg mula mula dgn yg kedua saya test 2kali berlainan upt nampak test yg gambar ptama macam 2line samar tp taktahu laa tkut pandangan saya salah , hrp bkn lah🥺 dan yg gambar no 3 tu saya test minggu lepas tpi naik 2linw satu lg samar samar tu petang baru naik line , adakah upt ni betul atau macam mana ? Sebab saya test subuh td saya tggu dalam 15minit takde pun 2line utk 2upt berlainan . Tapi yg minggu lepas pun mcm tu tggu 15minit pun xnaik 2line , bile ptg nk tengok balik ad line samar samar . Adakah saya prgnt ? Saya takut 😌 #bantusharing ##ingintahu

Boleh tolong tengok tak upt ni
2 Balas

Pada pek UPT tu memang dinyatakan tengok result UPT lepas 15 minit ke? Kalau buat upt subuh, result petang tak sah. Tengok balik pek tu, tunggu result upt berapa lama.

lepas 15 minit tak valid test nya.