Weigh-in Day! Dah timbang belum berat harini?

Selamat pagi, morning semua parents TAP🌈🌤 Harini hari timbang berat badan sedunia 😄 Korang dah timbang belum? Cuba timbang sekejap lepastu komen bawah hokayyy! But no negative comments ya😘 Sebab min dah naik 2kg ni😆 Berat dah 52kg tetiba haha😂

Weigh-in Day! Dah timbang belum berat harini?
34 Balas

Huhuh... Sblom preggy berat 83kg, time preggy plk 97kg...N than slpas preggy n da abih pantang skng 90kg...Aiyooo😓

Before 69kg, harini timbang 73.5kg (12 weeks) opps terus terlebih BMI, kena minum air gula next week

63kg huhu...ada lg 8kg nk kena turunkan. lps bersalin turun 5kg je dari 70kg(berat masa pregnant)

38w5d 74kg..naik 1kg jer dr booking 3bln...alhamdulillah ibu n baby sihat2 ajer..

61.9 naik 1 .9 sedih kena minum air gula lagi.. sebab berat naik banyak

61.9kg... X trun2 lg lpas pantang.. Sblm ni 53kg😭

Xprggnt 88.5,pregnannt 91.5 37w

tak berani nak timbang 😂😂😂

Pregnant 32weeks , 56kg 😢😭

44.5 kg, sbelum ni 43.9 kg 😂