timbang berat mnurun

13hb 01 sy timbang berat 69kg.. Tapi kemarin sy timbang jafi 67kg..2kg turun.. Adoiiii..nurse marah ke x yaa.. Sbb byk sgt turun tuu...huhuhu

2 Balas

Sme mcm sy sis..bukak buku 71kg,sebulan kmudian turun jd 69kg.. 2mnggu lepas tu turun sekilo, semnggu sekali sy kne g tmbng turun sampai 200g-500g.. misi tny sy ni tak makan ke..padahal sy dr start prgnancy smpai tdek morning sickness mmg makan lalu je

nursw tmpt sy xmrh pn . dy tnye je . alahan teruk ke ap ke . kita cite jela mungkin la sbb tu trun berat . sering munth . kurg mkn lg2 nasi mst munth balik ke ap kn .