Ibu ingat lagi tak ya?

Hi selamat pagi mommies semua😘 Siapa ingat lagi berat badan sebelum hamil berapa?🤔 Min dulu 44.5kg 😆😂 Sekarang dah 55kg rasanya🤭 Jom kongsikan dengan mommies yang lain😉

Ibu ingat lagi tak ya?
1155 Balas

sblm pregnant 62kg,, dah pergnant naik sampai jd 75kg....skrg anak umur 3bln alhamdulillah berat mommy jd 58kg😃😃😃x pyah susah2 nak diet bagai sbb anak mmg kuat menyusu badan😊...

betul2 time xmengandung 52kg..org duk kate bahagia sgt masa tu.. pastu mase buka buku 49.5kg..(nmpk ade zero error kat penimbang tu tp abaikan je sbb bhgia tgk berat bawah 50kg 🤭)

Masa sblum mngandung 76 beranak 79. sekarang xtau berapa esok baru check. last check 75 time first time cucuk depo( last 3month) tp sbb cucuk depo ni takut pulak berat naik. ehehe

sebelom preggy 75. cantek je. naik pregnant je sampai nak bersalin naik 22kg (97kg). lepas bersalin turun jadi 85 ke 80 habis pantang. now naik pulak 5 kg. adeyyyy

50 to 55kg la kalau paling berat pun now 74 kg baru sorg anak 😭 anak 6 bulan. rindu badan masa anak dara. tp takpe badan boleh kurus, anak tiada ganti 😍

berat sebelum ngandung 60.. pastu ngandung berat naik 61 masa 3 bulan.. pastu berat naik masa 4bulan 65kg.. pastu 5bulan sampai 9bulan 66... huhuhu

before pregnant - 36kg💛 pregnant time - 40kg...and semoga berat okay okay 💛 semoga baby membesar sihat.. lahir happy 😍 #petitemummy

Sebelum pregnant, berat normal 69kg. Sekarang pregnant 24 weeks 66kg. Awal pregnancy ada morning sickness yg teruk sampai trn berat badan.

Bfre pregnant 54kg. Time pregnant naik sampai 65.5kg. Pstu skrg dh bersalin, dh turun 60.3kg. Harap dpt turun lagi time berpantang ni

Sebelum pregnant 75kg, mase bukak buku 3bln 76.8kg. Skrg 4bln 77.5kg. Adoiii pening kepala, mau 9 bln nt jejak 80kg 🤦🏻‍♀️