Minyak Rambut Kanak2

Selamat pagi mom smua.. Sy nk tnya jenama minyak rambut y mom2 pkaikan utk anak masing2, sy tengah mencari mnyak rambut utk princess sy ni haa.. Rambut lebat nk sikat susah, nak potong kan bapaknya x kasi nt x cantik anak dia, nk cari y boleh melembutkan rambut

Minyak Rambut Kanak2
21 Balas

Guna scrunch. Tu hair calmer. Kalau pakai tu mmg senang sngt nak sikat. Lagi² rambut kanak² yg basah² tapi tersekat² bila sikat. Pakai waktu rambut tgh basah senang je nak sikat. Bila kering rambut jadi lembut walaupun ikal. And nampak lebih sihat.

Baru je 2minggu lepas potong rambut anak sy ni haha bila baca komen2 smua rasa mnyesal lak potong rambut dia hihi.. Xpela nt panjang balik 😅.. Sbb utama potong rmbut dia sbb dia x bg sy sikat rambut 😂😂😂 dh pendek ni senang nk handle dh..

wahh cntiknye rmbut dia..tebal. rmbut ank acik halusss je. bsing mil n mak kata xnmpk rmbut eh..even dh msuk 14bulan..dh try minyk rmbut tropika since lahir pkaikan pn sm je..ke sbb lahir prem..ia take time... 😅✌

Post reply imageGIF

ank sya lak bru 4bln lgi tpi rmbt lmbt nye nk tmbh balik lps cukur ari tu...de sape2 tau x cra nk lebatkn rmbt bby

kenapa sis tak nak cuba pakai Hair Serum Faith Fleur ? dah sapu, xde menggerbang lagi sis .. Saya ada jual 😉

saya sendiri buat minyak kelapa campur minyak kemiri and seledri bagi 10 menit sblm mandi

Argan oil by Naturals Watson. Sedap pakai, bau pun sedap. Mak skali boleh tompang pakai

cantiknyaaaa lebat rambut dia.. tp maaf x dpt bantu sis , anak sy baru 8 bulan 😅

Try ardora sis. More info boleh pm http://www.wasap.my/60176445205/nakardora

Serum faith fleur pun boleh sis. Dari baby umur 6 buln boleh pkai.