rambut gugur

Salam smua mommies...nak Tanya...anak sy skrg da nak masuk 5 Bulan...sejak sebulan ni sy punya rambut byk duk jatuh...rambut yg Jaga dlm 9 bulan..jatuh sekali gus dlm 1 Hari...sakit hati sy...biasa ka...rambut sy panjang....nak potong pendek suami X bagi ..setiap Kali sikat jatuh dekat 100 lebih rbut...??????kena buat APA ye...utk jadi normal balik..

1 Balas

Sy pun rmbut ggur..slalu jga ggur..tpi lpas amal suplemet..rmbut kurang ggur ..dan byk rmbut tmbuh bhgian yg kurang rmbut