Rambut gugur

Saya sekarang dalam fasa keguguran rambut yg teruk. Mcm ni lah tiap kali lepas bersalin. Nak sikat rambut kena dalam bilik air. Dah tak boleh nak main flip2 rambut dah.. habis berterbangan rambut😅. Nak potong, sayang. Mujur juga rambut lebat. Takdelah nampak nipis sgt rambut. Apa solusi ibu-ibu bila dalam fasa rambut gugur ni? Anak sy baru masuk 4m.

2 Balas

btul ke org gtau anak kita once main air liur, rmbut si ibu akan gugur?

9mo ago

hahahaha tula pasal

ada trbaca..sbb kekurangan zinc

9mo ago

tu kena tnya doc heheh sy pn xsure..ada trbaca kt hstory soalan dlm tap;)