Keguguran rambut teruk lepas bersalin.

Anak 4 bln lebih skrg. Sy kan gugur rambut tahap dsyat. Rumah penuh rambut. Katil penuh rambut sy. Klit kpla depan dah nmpk botak. Rambut dh nipis sgt. X sikat pun jtuh. Sikat n shmpoo lg jtuh bnyk. Sy rsau sy botak truk plak. Apa nk buat #pleasehelp

3 Balas

tengah mengalaminya sis..saya potong pendek rambut sy..tp bukan pendek macam laki la..lepas tu try beli shampoo anti hairfall..hopefully ade la perubahan..tp sejak potong rambut ni nmpk la kurg sikit rambut yg gugur .

Sy pn sma rambut gugur je dri pregnant smpai la skrg.. Ank dh masuk 1year dh pn.. Tp rmbut asyik gugur.. Asyik tukar2 syampoo je ..

1y ago

alamak klo smpai 1 tahun botak la sy. risau suami tgk rmbut isteri mcm sami plak. hemm

Sama lah. Takde cara sgt kot. Hormon menyusu. Blh kurangkan dgn potong pendek