Waktu sekolah dulu mana satu korang guna?

Selamat pagi bulan baru semua😘 Eh sekejap dah masuk bulan Julai kan😍 Siapa ingat lagi waktu sekolah, kalau dah ada antara dua jenama bawah ni dah bangga jalan sambil peluk lagi benda tu😆 Komen sikit korang team mana satu 😉 Agak-agak nak bagi anak-anak guna yang sama jugak tak nanti eh😜

Waktu sekolah dulu mana satu korang guna?
28 Balas

dua2. and min nak tmbah satu lgi, stabilo min. 😂 Semua guna min. klau hilng satu, rasa mcm hilang separuh hati, nangis bukn main kuat.

b. kalau hilang 1 warna sedih betul 😂 pastu ada collection.

A. luna. lepas tu colour pun light2 je. sayang punya pasal.

Luna laa.. kdg suka guna swan juga utk combine kan kaler

dua2 sy ada..🤣🤣🤣

A. Steadtler Luna

Staedtler Luna

geng staedtler

stabilo

dua-dua