Mommy ingat lagi tak ya?

Hi selamat hujung minggu semua mommies kesayangan🥰 Mommy ingat lagi tak apa perkataan pertama mommy katakan selepas bersalin?🤔 Min ingat lagi anak pertama, kedua sebut 'Allah' sambil menggigil tangan pegang baby atas badan🤧 Jom kongsikan pengalaman mommies di bawah😘

Mommy ingat lagi tak ya?
246 Balas

sbb sy lahirkan ank pd 34minggu bila sy sedar pertm sy tanya misi anak sy selamat tak?? dia ok tak?? misi kata alhamdulillah bby ok tp kena pantau dkt nicu tak ckup bulan .kami dh mntk suami puan tgk bby di sana...pstu trima kasih kat misi sbb dia jg sy dr awal warded smpai sy msuk dewan bedah dan slmt brsalin(best misi ni rs mcm dgr mak sndri bg nasihat..dia ingtkn sy tuk buat solat sunat...solat taubat..solat dhuha sblm pergi ke dewan bedah sm mcm mak remind sblm sy admit). ms tu meleleh air mata nangis smbil kata alhamdulillah syukur ya Allah...pstu xdpt tgk ank spnjng warded sbb bdn xbpe nk kuat utk brjln nk2 sy brsalin czer..nk brdiri lm nk brgerak n jalan ke nicu bdn xleh nk bwk..berdiri kejap rs nk jtuh. ms hr ke-3 lepas discharge br dpt tgk bby..tu pn husben tolak guna wheelchair tu pn blh guna wheelchair sndri smpai dpn pntu nicu je..smpai nicu kena mntk guard papah bwk msuk dlm dkt tmpt bby di rawat... alhamdulillah skrng ank dh umur 2 tahun...mg di mmbsr dgn sht dan mnjd ank yg solehah..Allahuma aamiin