Apa nama anak ibu ayah? Dan apa maksudnya ya?

Hi selamat hujung minggu semua ibu ayah kesayangan🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah👇 Apa nama anak ibu ayah ya? Dan apa maksudnya Boleh beri inspirasi kepada ibu ayah lain pula😉

Apa nama anak ibu ayah? Dan apa maksudnya ya?
94 Balas

Nur Aaira Amanda Nur : Cahaya Aaira : Mulia, dihormati Amanda : Disayangi

Nur Ayra Medina Nur :cahaya Ayra :mulia,dihormati Medina : Bandar Madinah

wan muhammad- yg terpuji rayyan - nama syurga bagi orang2 yang berpuasa

QASEH NUR ALESHA NABILYA (KASIH, CAHAYA, YG DILINDUNGI TUHAN, DERMAWAN)

blum lgi dapat nma yg sesuai tuk bby boy yg bkal lahir nnti..

Muhammad Luth Mikhael - Gabungan nama nabi dan malaikat 👶🏻❤️

Nadeem - kawan/peneman Nail - pencapai Muhammad Nadeem Nail :)

khairul Aus humam (sebaik-baik,pemberian, maharaja/pahlawan/dermawan

Aileen Medina : cahaya bandar medina Muhammad rizqi : terpuji rezeki

Nama anak saya Nur Jannah Medina yg bermaksud Cahaya Syurga Madinah