Apa nama anak ibu ayah? Dan apa maksudnya ya?

Hi selamat hujung minggu semua ibu ayah kesayangan🥰 Jom kongsikan di ruangan komen bawah👇 Apa nama anak ibu ayah ya? Dan apa maksudnya Boleh beri inspirasi kepada ibu ayah lain pula😉

Apa nama anak ibu ayah? Dan apa maksudnya ya?
94 Balas

Muhammad - yang terpuji Azka - suci dan bersih Muhammad Azka😊

Muhammad Anas - Muhammad (yang terpuji), Anas (nama sahabat Nabi)

shajwa- pendiam / penyabar Safwah - the best..the elit..the top

Siti Nurain Farhana - Cahayamata, riang gembira, senang 😍

Muhammad Bazli Hadif (Terpuji, Bijaksana, Mempunyai matlamat)

Medina Nisa Aurelia Elzahra (wanita Bunga Emas Kota Madinah)

fathi zahin fathi = pembuka,kemenanganku zahin= yang cerdik

Nur Madihah Tihani ( cahaya yang terpuji, bahagia berkat )

Zunaira - bunga yg ad disyurga Inara - brkarisma + bijak

muhammad khasyi habib( terpuji khusyuk dlm doa dicintai