Ada nama yang sedap-sedap?

Hi selamat pagi ibu ayah TAP👋🌈 Ada nama bayi yang sedap tak ya? Atau pernah ada senarai nama bayi tapi tak gunakan?🤔 Nama Mikael, Marsha, Musyrif, Mustaffa pon sedap 😍 Jom kongsikan nama-nama bayi yang sedap, unik ataupun banyak makna di ruangan komen bawah ni😉 Boleh menjadi inspirasi buat yang lain sedang mencari🥰

Ada nama yang sedap-sedap?
105 Balas

Sy cringe tgk nama omputeh yg dimelayukan.. contoh mikayla la.. keisha la.. Sy prefer nama melayu islam biasa.. sbb anak pon muka melayu.. mcm kelakar nak nama ala2 mat saleh ni

3y ago

kenapa nak cringe? masing2 ada sebab sendiri kut nak bg nama anak.. n utk pengetahuan puan nama mikayla bermaksud pemberian Allah.. utk sesetengah org yg telah menunggu untuk mendapatkan zuriat setelah sekian lama, mungkin nama itu ada sentimental value mcm tu lah..

mazidah majidah maryam mashitah maznah mukriz muhammad mazri muszaphar mawadah mastura mujahid muaz malek mizan mahadi

Mardhiyyah, Muzakkir, Maghfirah, Malika, Mawaddah, Murtadha, Muhayya, Mujaheed, Munawwarah..and byk lagi🤭

munirah, munzirah, munawwarah, munibah, muhdiyah, mursyidah, marliza, marzila, mastura, maisarah, mardiah

Marrisa, Merriley, Menzel, Marilyn, Mary, Marryane, Micha, Myna, Mierra, Mackenzie, Mariah, Mellisa..

maisarah @ ketenangan kelapangan malaika @ malaikat mariam @nama ibu nabi isa mevish @ kuat

manda insyirah mimi zafina maya raihana mikail yusuf mia zulaikha mohd luthfi zarith 😁

g : maisarah masyitah mawar melati mahsuri melani maya munirah b : marwan malek mukriz

4y ago

Tq sis

maria, mikayla, mikail,maira, milla, maisara, misya, mursyid, mirul, mirsyad

marwa maryam masyitah marya melinda marina marzuki melissa maryatul maziha