Siapa rasa macam ni? Hahaha

Selamat hujung minggu ibu-ibu semua😆 Haaah siapa rasa macam ni & dalam situasi macam ni😂 Baik mengaku cepat😏😌

Siapa rasa macam ni? Hahaha
6 Balas

Hahaha.. Saya alaminya 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️. Habis baju yg dah dilipat dan susun dalam almari, dikirai dan diselongkar oleh Anas. 👶🏻😂😅 Anas pun suka main cuckoo water filter tu. Dia tekan biar air mengalir keluar. Walaupun ada takungan bawah tempat isi air tu, takungan tu pun melimpah 🤦🏻‍♀️. Habis basah lantai. Kadang2 tu, baju Anas pun basah. Nasib baik tu air sejuk, dan cuckoo ada child lock untuk air panas. Jadi dia tak main air panas. Selain tu, washer machine di rumah saya ni tak boleh dibiar terbuka penutupnya. Habis Anas masukkan tupperware dalam washer machine. Pernah terbasuh baju dengan tupperware 💆🏻‍♀️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

sama sis..abis melimpah air cuckoo😅

hahahaa..sedang mengalami nye..😂😂😂😂✌dh siap kemas dia taburkan semua..hehe..tu bila wktu malam orglen dh tdo awak kena tido lmbt sikit..sbb nk lipat baju sorting baju msukkn dlm almari..nti kalau buat ms dia jaga..jenuh nk lipat balik kena bongkar balik dgn d bawak lari..hehehe...tu bila dpt rest n tido tu terasa bertapa nikmatnya dpt tdo..hehehe..n br la terasa sgt2 penat..

bila hari tu saya baring nak tidur malam, baru saya rasa betapa penatnya & banyaknya kerja seharian yang saya dah buat sehari suntuk.. semua ni ada ganjarannya itu pasti 😁

Sekarang tengah alami, baby dah pandai merangkak dan memanjat, habis baju dalam drawer ditarik keluar. Baju dalam bakul pun dia kirai 😪😔😓

3y ago

rupanya bukan saya saja yg mengalaminya..

dh start dh ni. ank bru pandai meniarap. kacau ibu lipat kain. 2 kali lipat. last2 malam bru lipat. tu pun tggu ayah dia balik.

sy🤣 lipat kain blm smpi 5 minit. trhmbur daa🤦‍♀😆😆