Psssst! Baik mengaku cepat bab ni😆

Mesti dalam perhubungan ada 2 jenis sifat yang kontra kan🤭 Sorang kuat merajuk, sorang pemujuk😘 Haaah kalau yang bawah ni siapa pulak antara anda dan pasangan😆 Share sikit jom😘

Psssst! Baik mengaku cepat bab ni😆
26 Balas

saya.. tapi psgn bkn jenis memujuk. 😞 Kalau suami dtg pujuk tu, Masya Allah, bersyukurnya!!

saya! 😂 salah sendiri, dah malu pastu sendiri merajuk. pastuuu laki pujuk 😂

suami yang kekadang merajuk sejak umur lanjut 😅 ada satu masa tidak bercakap

saya, kdg2 xde isu pn sje je na majuk pstu dier pujuk lgy2 time preggy nih..

suami....kadng sya selalu mngalah...walau pon dia yg slah..

Saya..hal kecik pun jd besar ahahahah..nasib suami penyabar

sy jrg merajuk jg..😂 mrjuk jenis diam jer..

tgok keadaan,mcm sya lbih kuat merajuk,ada jer

Saya kuat merajuk pasang kuat memujuk😂

dgn bangganya, saya.. 🤭