Alhamdulillah. 36 minggu 4 hari sy dah selamat melahirkan puteri sulong. Doakan baby sy cepat sihat.

Selamat bersalin

12 Balas

Alhamdulillah. Ni sama mcm anak saya dulu. Lahir pada 36w 4d. Alhamdulillah walaupun boarderline premature baby. Skrg anak perempuan saya dah nak masuk 7tahun, membesar dengan sihat, bijak dan ceria.. dont worry. Dorg nak pantau baby je tu. Sampai baby matang, okay mummy? Be strong dan doa byk2, sending love💕

2y ago

Insya allah semua akan okay soon. Mesti akan okay. Mummy strong, mummy doa byk2, doa mak mustajab❤️❤️❤️

Sama sy. Sy bersalin 5/7 baru2 ni, masa tu sy 36w6d. Anak sy kena tahan wad sbb kuman dia berak dalam perut. 5hari dia dekat wad, sekarang dia dah ada dekat rumah ☺️ Sy doakan anak sis cepat sihat, aminn. 🌷

Alhamdulillah tahniah awak.. baby kene tahan ke? semoga Allah permudahkan urusan awak n baby.. sye br 30w.. 💕

2y ago

Yup baby kena tahan. Sy dah boleh discharge baby je belum lg. Terima kasih awk, semoga urusan awk pun dipermudahkan

doakan saya jugak smoga permudah bersalin ank prtama.. skrgg asyik fkir takut j nk brnk nnti 😅

sy harini 36w 6d. belum ada apa2 tanda lagi. takutnyaaaa

Bby knpe sis ? Tahniah dan selamt berpantang❤️

alhamdulillahhh tahniahh awak❤️🥰

2y ago

Sama2, tp risauu baby 🥲🥲

Alhamdulillah...tahniah sis' selamat berpantang..

Tahniahhhhh selamat berpantangg 🥰🥰

tahniah sis selamat berpantang

2y ago

Thank you sis. Berpantang tnpa anak lg