Selamat bersalin pd 41weeks

Alhamdulillah selamat lahirkan baby boy berat 3.45kg secara c-sec. Tak berjaya utk VBAC sbbnya sgt low progress..8 jam berperang dlm LR, tp bkn rezeki.. Tp takpa yg penting Alhamdulillah bby selamat & sihat...sy doakan semua yg mnunggu hari selamat melahirkan..selamat ibu & bayi

4 Balas

Macam saya, 12jam dalam labour room, bukaan dah 9cm, last2 emergncy czer, sbb kepala baby tak engage, baby pun dah fetal distress, kelam kabut tolak Ot. Alhamdullilah anak sya dah msuk 4 bln dah😊

alhamdulillah tahniah puan. maaf tanya, macam mana boleh sampai 41 weeks tu? bukan selalunya kalau nak VBAC doktor bagi tunggu sampai 40 weeks je?

7mo ago

oh ye ke. takpe alhamdulillah yang penting puan & baby selamat kan 🌹 boleh tahu puan bersalin di mana tu ya?

alhamdulillah tahniah. saya due 2/7 belum bersalin lagi. tq doakan.

Alhamdulillah tahniahhh