bersalin 28 minggu 4 hari

15/01/2020 selamat melahirkan baby boy 28 minggu 4 Hari secara emergency czer..doakan baby Sy cepat sihat & membesar..nama diberi Mikail Anaqi..

14 Balas

In sya Allah semoga semuanya selamat..kwn akk 3 org ank dia semua lahir 7bulan..sihat sampai skrg..

4y ago

Aaminn...terima kasih kak...legs dengar

Alhamdulillah. Tahniah sis & selamat b'pantang. Semoga ibu & baby sihat walafiat

Alhamdulillah..tahniah sis..berat baby sis masa lahir berapa ye?

4y ago

Alhamdulillah...semoga baby dan dia sihat yer

Semoga diberikan kesihatan yang baik untuk ibu dan anak..aminn

tahniah sis...ada komplikasi apa ye? semoga mamy n baby sihat😘

4y ago

Aliran udara ke baby okay...so doktor risau jantung baby berhrnti..so doktor pakar suruh deliver

Aamiin.. Alhamdulillah. Tahniah kak. Slmt brpantang. 😉

Tahniah selmat Berpantang

Tahniah, selamat berpantang💗

4y ago

Terima kasih ❤️

Tahniah & moga bby cpt sihat

4y ago

Aaminn..t.ksh sis

Alhamdulillah. 🤗