selamat bersalin

Selamat bersalin Lepas 16 jam contrasi....baby dlm NICU penafasan X stabil lgi... Tolong Mummies doakan Anak sye cepat sembuh Dan balik rmh.... ??

9 Balas

Tahniah puan dah selamat bersalin, in sha allah semoga baby puan juga kuat seperti ibunya...aamiin

Semoga dipermudahkan.. Semoga baby sis sentiasa dalam keadaan sihat walafiat... Amin~

Insyaallah. Semoga dipermudah kan... Minta bby sihat.. Aamiin..

congratulations. hope everything goes well for you and baby.

Semoga baby cepat sihat dan mommy kuat ye 💪🏻

Semoga dipermudahkn segala urusan

Semoga dipermudahkan...

Semoga dipermudahkan

insyaallah amin