bersalin 36 minggu 1 hari

Alhamdulillah selamat bersalin 36 minggu 1 hari..baby pramatang...6.10 pagi nk bangun solat subuh...Puppp meletup air ketuban,baby nk keluar awal... spatutnya due 15/8..Doakan baby sy sihat... baby penafasan laju,terlilit tali pusat...Semoga mamy2 semua selamat bersalin jgk

14 Balas

due kita sama, sy belum meletup. hihihihi tapi kena bersalin awal jugak ni, doktor set date lagi 2 minggu. semoga baby membesar dengan sihat ye? doakan sy jugak. 🥰

alhamdulillah symptom air ketuban pecah sis terus gegas ke hosp. Semoga dipermudahkan.. amin

due 11,3.2022 tapi xnk kua lagi sedp dlm perut ibu dia now 37week 2hri

due sama 🤭 smoga dipermudahkan segala urusan, nebessssss.. huhu

Due saya pon sama.semoga kita semua dimudahkan bersalin amiin

sama la due kita, Alhamdulilah tahniah🤲🏼✨

Moga mudah semuanya bagi awak 💕

due sama😅..tp blm menetas lg

bestnya. slmt berpantang

Due sama dengan saya .