Doakan baby saya

Hai mummies, saya da selamat bersalin 22/8 tapi baby kne tahan nicu and nafas bergantung dengan tiub oksigen. Kemungkinan jugak ada jangkitan kuman ..doakan anak saya cepat sembuh ..sedih tak dpat bwak balik baby ..nak amik gambar pon tak dpat😔 ..

2 Balas

firstly tahniah dah selamat melahirkan. dan buat baby, semoga tak ditahan lama2. mama dah mula rindu tu. takpa. mama balik pantang dulu. kuatkan stamina, segarkan badan, bagi pulih semua.. nanti terus sambut baby dalam keadaan sihat dah. maybe baby bagi can mama dia sihat2 dan kuat dulu. insyaallah tak lama tu. nanti baby sihat. saya doakan semuanya berjalan baik dan lancar.

2y ago

horrey. alhamdulillah. nicu xlama. makin ok lah tu.

Due spttnya bila? Bby lahir pra matang ke.

2y ago

due 21/9 .. bersalin induce ..saya da start rasa kerap contraction dri tgh hari lagi tapi labour room penuh ..pkul 7 dr pecahkan ketuban sbb bukaan 4 cm jee dri pgi tapi contraction da kuat ..pkul 12 tgh mlm baru bersalin ..tapi masa tu jantung baby da drop sikit ..