Ada yang ingat lagi tak?

Selamat berhujung minggu semua🤗🥰 Siapa ingat lagi waktu mengandung dulu menangiskan perkara yang paling tak masuk akal apa? 🤰🤤 Min kan dulu menangis mengidam burger tepi jalan sebiji je, tapi husband tak nak keluar belikan sebab ingatkan min mengada-ngada je😭😫 Mommies yang lain sebab apa pulak ya? Jom kongsikan di ruangan komen di bawah😊

Ada yang ingat lagi tak?
200 Balas

Nak main mercun time tgh alahan teruk 😑 tp time tu pkp. Tk de mercun di jual di mana2. End up nanges. Last2 shuben beli kn pop pop. Penangan mengidam pnya pasal.

Rindu husb sbb pjj.. tiap kali vc mesti nangis😭😭.. slalu ok jer sbb da biase pjj dr sblm kawin lagi..skrg ni cepat sngt nk nangis..x bleh control plk tu..

Nangis nak makan roti canai sampai teresak-esak,ajak somi g sarapan kat luar dia xnak sebab nak g keje..nasib dia kluar beli bgkus dpt la jgk sarapan roti canai

Suami dah lambat nak g kerja itu jam mengidam nak makan tomyam campur... suami dah janji nak belikan lepas balik kerja... tapi saya menangis nak kan jugak 🥺

Nangis sebab suami cakap nanti bila anak dah keluar, dia nak ajar anak makan junk food. Saya nangis terok mcm ada orang mati. Padahal suami nak melawak je 🤣

nngis sbb tringn nak mkn nasiaym dkt ts ajk suami dia kta tkmau makan,dia suh sy mkn sorg sbb sy yg trngin,last ii nngis dia mngalah dia mkan jugak

Menangis sebab kakak ipar ambil anak kucing, sendu dia sampai ke malam 🙄 sampai call husband, pening member nak layan karenah dahla ldr 😂

menangis sbb tak dapat main pokok semalu..😂😅 dgn tak dapat minum ice blended... alhamdulilah ice blended dapat.. pokok semalu tak dapat..

masa awal trimester dulu,menangis nk mkn mee meggi..2nd trimester menangis nak mkn soto daging.. masuk 3 trimester ni belum lagi😂😂

Menangis seminggu berturut2 sbb laki sibuk dgn kerja dan jga ayah dia admit wad . Contact pon jrg . Iolls nk perhatian ja 👉🏾👈🏾

4y ago

Hmm nampak mcm remeh kan min faham sgat. Min dulu pon sama mcm ni. InsyaAllah kesabaran seorang isteri ada hikmahnya aminn