Ada yang ingat lagi tak?

Selamat berhujung minggu semua🤗🥰 Siapa ingat lagi waktu mengandung dulu menangiskan perkara yang paling tak masuk akal apa? 🤰🤤 Min kan dulu menangis mengidam burger tepi jalan sebiji je, tapi husband tak nak keluar belikan sebab ingatkan min mengada-ngada je😭😫 Mommies yang lain sebab apa pulak ya? Jom kongsikan di ruangan komen di bawah😊

Ada yang ingat lagi tak?
200 Balas

Order makanan lambat sampai, order makanan tapi tak sedap, berkongsi makanan dgn husband.. smuaaa kalau bab mkn mmg buat nangisss🤣

menangis tgok kartun...pdhal bkn kartun sdih pn....kartun tu trharu je...kite plak beriya nangis...nsib baik tgok sorang2...🤣🤣

Nak makan nasi ayam dekat satu kedai nie..time tu plak pkp😅😅menangis2 nak makan..mase tu mmg xtahu pun tengah mengdung😁

menangis sbb tak dapat makan aiskrim kegemaran sbb suami tak dapat jumpa perisa aiskrim yg kita nak sgt tu. kesian dia. haha

Kita beli buah buahan nak makan tp org lain hbiskan, org tuu malas potong 🤣 sbb jenis suka simpan dlm peti ais kann sedap

nangis sebab anak buah suami taknak dengar kite cakap. budak pun padahal. nangis beria kemain. 😅😂

Teringin kfc time pkp tp pergi kfc dh ttp 🤣 Suami ckp mcm biasa je tp kita rasa mcm dia mrh kita.teresak2 nangis kt situ. 😂

4y ago

Haha waktu mengandung ni tegur sikit pon boleh buat nangis teresak-esak kan🤭

menangis sebab tak dapat durian . puncanya suami lupa nak belikan je , esok balik keje terus suami beli . beria menangis

menangis sebab mau buat dim sum tpi husband beli kulit popiah bkn kulit dim sum😅 then,mnangis sbb lapar tengah2 malam

Yaa kena tinggal semasa ngandung 8 bulan .. gara2 perempuan lain .. dan alasan semua tak masuk akal .. lepas tu ke maki