Ada yang ingat lagi tak?

Selamat berhujung minggu semua🤗🥰 Siapa ingat lagi waktu mengandung dulu menangiskan perkara yang paling tak masuk akal apa? 🤰🤤 Min kan dulu menangis mengidam burger tepi jalan sebiji je, tapi husband tak nak keluar belikan sebab ingatkan min mengada-ngada je😭😫 Mommies yang lain sebab apa pulak ya? Jom kongsikan di ruangan komen di bawah😊

Ada yang ingat lagi tak?
200 Balas

termenangis tiap kali mengidam something, pastu tup tup housemate sediakan atas meja dan mnta kita makan.. tatau mcm mana dia tau sy tgh mengidam nk makan makanan tu.. dh la saya jauh dengan husband .. thank you housemates ❤️

Menangis sbb rindu kt husband.. dh 2 bulan lebih husband kt Qatar.. x sempat dia nk merasa baby kick, tgk wife jln mcm penguin, tgk perut wife boyot.. sbb masa dia fly sana perut x stat besar lg.. huhu.. yeah I’m a strong mummy!

4y ago

Yes..you are!!!😘

saya pjj dgn hubby, weekend baru jumpa. bila dah habis weekend, beriya menangis tak berhenti nak hubby ikut saya balik 😂😂 masa ni turn saya ke tempat hubby. kesudahnya dia ikut saya balik then pergi kerja dari tempat saya

Mak masak ayam masak ros. Tgk dlm periuk ada few ketul pedal ayam. Tp bdn tgh panas tak selesa. Pegi mandi dulu. Sudah mandi tu siap nak dinner tgk pedal ayam tadi tu dah habis. Makan nasik sambil nangis kempunan pedal ayam.

Nangis sbb sedih husband kje outstation..pdhal sbelum2 nie dh biasa pun kene tinggal klu dia kje outstation..kali nie ntah la rsa sedih jerrr😭😢tp xde bg tau kt husband sbb klu bg tau pun dia mesti xprcya😓

Sama la kita min, pukul 3 pagi tetiba kejutkan suami kata nak makan burger ramly lepastu dia jwb mana nak cari malam2 mcm ni, dgr mcm tu terus auto nangis 😭, nak aja keluar drive sendiri senyap2 pergi cari 😩

Laki ku termarah daku ats asbab aku terbersin kuat dlm kereta smpai buat dia terkejut 😂😂😂😂dia terkejut sebab ada motor depannya nk lintas jalan. Maafnya smpai kerumah baru reda. Aduii sensitif benarrr

Menangis sbb xdpt mkn pepero yg box hijau.. Tersedu2 nangis bila xdpt siap kol semua org sbb nk jg mkn.. Pastu bila da dpt Allah mkn 2 siap snyum2 lg hahaha.. Bila fkir balik alaahaii bnde kecik pn nk nangis 🤭

nk mkn maggi ayam pukul 4pagi masa 7minggu mgandung,husband xbagi sebb risau kndungan perisa maggi tu,pastu dok nangis sebb kt tepi katil,sampai hsbnd dr nk tidur xjadi tidur dibuat nya😂😂😂😂

hahaha..penah ..husband xbg mkn fun fries byk sgt.bhahaha😂😂😂😆😆😂😂😂😂✌bila ingtkn balik..kelaka plak rs..btl2 mcm ank2 kcil cpt rs kcik hati n sedih..hehe..