Weeks 21,and 2 Days

Selalu sesak nafas dan semput semasa berjalan.. Normal ke?

6 Balas

Masa pregnant dulu nafas saya jadi pendek, memang akan rasa semput sikit. Kadang suami tanya mengapa mengeluh, padahal tu memang bunyi nafas normal kadang onve awhile macam akan gasping for air 😅

5y ago

Yaa sis.. Husband pun selalu cakap sy mengeluh.. Padahal nafas semput 😂😂

Biasakan brjlan .. Nti lama2 awak xkan sesak nafas mcm tu .. Saya msa second trimester pun mcm tu

5y ago

Kalau berjalan banyak pula sis timbul pula masalah lain.. Tumit kaki pndai sakit🤣🤣

Sy 1st trimester pn dh rasa semput2.. buat apa2 pn kne slow2.. klau laju mmg susah nk napas..

5y ago

Sama la kita sis.. Cepat penat.. Kadang sampai rasa nak pitam

Kalau runsing blh buat ecg. Tp insyaallah xde apa2. Sy pun experience mcm tu

Dear kita sama week lah .Sy kalauu naik tangga mengah2.kalau bjln xde ..

5y ago

eya kan sis..

Wow. Exact weeks and days like me! Berat naik byk ke?

5y ago

Tak juga sis.. Tapi saya badan kecik je.. 🤣