pregnant 21 weeks

normal ke kalau kita rasa sesak nafas and susah tidur masa kandungan 5 bulan? #pleasehelp

2 Balas

saya sama macam ni.. sesak nafas dan susah nak tidur.... hidung sumbat juga xkira siang atau malam rasa mengah..

2y ago

same la. sy pon dok hidung trsumbat, bersin. pastu sesak nafas. lps tu time sujud paling sesak nafas.

Sesah nafas tu xsure la sis tp susah tido tu mmg ~ sy tiap mlm mesti bgn kencing dlm 4 5 kali jga lab