Hari hari Sesak nafas

Normal ke sesak nafas selalu time hamil? Rasa mcm semput ...kandungan baru 2 bulan .. nafas pendek Dan laju... ???

6 Balas

normal. sy haritu kandungan 2 bulan sllu sesak nafas klu nk tidur.. ni nk masuk 4 bulan dh ok. sesak nafas hilang sdri.. hb ok x de masalah.. rasanya mmg alahan la sb hb normal 12.9

Awal2 dlu ada jgk rasa cmtu..tggikan bantal skit bg selesa..nnt ok la lama2..klu rasa x ok jgk ni rasa lain mcm sesak nfas ke apa baik cek doc la ye..

sy mcm tu la sis sampai skrng.. 34mnggu..jdi mcm tu kalau panik lagi qasa takcukop nafas..kena tenang tarik nafas lepas pelan2 insyaallah ok..

hb low sis. rehat nanti jumpa nurse bgitu. makan jg tinggal.

Normal lagi2 kalau hb puan low lg termengah2

Normal... Baring bantal tinggi kan