Amboiii biasaaaanyaaaa diaa !!

Selalu nmpk kt tiktok kn org rakam baby tendang nampak perut tu berombak... Cm comel jee.. Lepastu,ad jgk kn yg jenis mse kita x on camera nk rakam,rancak dia ombak2 kan perut kita..tp bila camera dh ready nk rakam,dia senyap...ombak2 takde...😂 Sye tak de nk pun rakam then post perut ombak2 sbb baby gerak tu.. sye kadang tgh main henfon,sambil baring,sambil tgn sebelah usap perut..dia ombak2 kuatt... Tp bila saya pandang perut,dia diam...bila sye main henfon lg dia ombak2 lagi.. ehhhhh geramnyeee.. nk tengok perut sendiri berombak pun payah yaa😂😂😂 Ada tak baby kaki prank mommy2 semuaa kt snii😂😂😂

22 Balas

betul²😂😂😂 saje je main² dgn kita, alhamdulillah akhirnya dpt jugak rakam berombak dia selepas berminggu-minggu xdpt🤣

Sy time rsa dia dh nk tendang sy trus rakam… 10 minit 10 minit la sy duk merakam..lenguh tgn ii hahahhha… ad jugk knangan

sama🤭 bila kta tak perhati perut bby sibuk tendang sna sni, bila kta perhati tggu dia bgerak tak pla😂 ishh geramm😆

sama...bila kita tgok hp,rancak dia tendang2...bila kita tgok kat perut,terus dia diam😅😅nak rakam pun tak dpt

sama la sis sy pun gitu jugak. .tp kdg tu geram sy usap perut suh dia gerak jugak sbb nk rakam😂

Saya Alhamdulilah banyak dapat record video bby buat perut berombak ombak, tinggi pulak tu.

ahaha...smla..dia main.berombak2...sekli buka camera terus dia.diam hha

Sama dgn baby sy. dorang sbnya nk perhatian je tk bg mak dia main hp 😂😂

2y ago

hahahah haah laaa kdg terfikir gak gitu sbb kalau kite dok ralik main fon , dia dalam tu kacau sana kacau sini, bila kite ckp yee ada nii ..baru diam hahaha pandai laa😂

tunggu dah nak dekat due date confirm kerap berombak perut tu huu

smpai 8bln lbih da nie masih kena prank lg 😅